Tandlæge Amager

Tandlæge Amager - Din sikkerhed for sunde tænder

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt, at du passer godt på dine tænder. Selvom du kan komme langt ved at børste dine tænder regelmæssigt, bruge tandtråd og undgå for meget indtagelse af mad og drikke, der skader tænderne, bør du også sørge for jævnligt at lægge vejen forbi en tandlægestol og hvorfor ikke bruge vores.

Centralt beliggende tandlæge med bredt virke 

Vores tandlægepraksis er beliggende ved Gammel Strand i den indre del af København. Derfor behandler vi særligt patienter, der for eksempel er bosat på Amager eller på Christianshavn. Vi holder til i hyggelige, indbydende lokaler – og vi foretager både eftersyn, tandrensning, tandregulering, tandfyldninger og diverse former for operationer.

Hvis du kæmper med en tandsygdom eller søger en erfaren tandlæge, der blandt andet kan diagnosticere og behandle sygdomme i tyggemusklerne og mundslimhinden, er du også i gode hænder, når du henvender dig hos os. 

Tryghed fremfor alt 

Mange mennesker kæmper med tandlægeskræk. Derfor er din tryghed altid i højsædet hos Tandlægerne Gl. Strand. Vi etablerer grundig kommunikation fra start til slut af processen, så du er helt med på, hvad du skal have lavet, hvorfor og hvordan. Vi vejleder dig individuelt gennem hele forløbet. Vi varetager din behandling med både effektivitet, omhyggelighed og omsorg. 
 Tandlægebehandling behøver ikke at være en skræmmende affære.

Som tandlæge Amager tilstræber vi os på, at du altid forlader tandlægestolen med et smil på læben. Og vi giver dig en gennemgående kompetent behandling, som både med at holde dine tænder sunde og stærke – både nu og på lang sigt. Find din tandlæge Amager hos Tandlægerne Gl. Strand i dag. Lad os komme i gang med at give dine tænder den behandling, som de fortjener. 

Tandlæge Amager - Tandlægerne Gammel Strand - Group 261 - Tandlæge Amager
Tandlæge Amager - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Tandlæge Amager

Nyeste teknologi

Tandlæge Amager - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Tandlæge Amager

Velludannede behandlere

Tandlæge Amager - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Tandlæge Amager

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag