Tandimplantat

Tandimplantat hos Tandlægerne Gammel Strand

Et smukt smil har meget at sige, både om vores egen selvtillid og den måde, andre opfatter os på. Huller i smilet kan give mange negative associationer, både hos dig selv og i andres øjne, hvor uberettigede de så end måtte være.

Hos Tandlægerne Gammel Strand tilbyder vi implantat, som erstatter dine manglende tænder. Du får dit smukke smil tilbage, og vi sørger for, det bliver gjort med den teknik, der er mest velegnet til dig og din unikke situation – også hvis det er den billigere løsning.

Behov for tandimplantat i Region Hovedstaden

For os hos tandlægerne Gammel Strand er det patientens velbefindende, der er i fokus. Vi ved, hvor meget et hullet smil kan gøre for selvværdet, og derfor tager vi imod dig og finder sammen den bedste løsning.

Tandimplantat forudsætter, at der er knogle nok til at sætte implantatet i, og at der ikke er en alternativ og mere konventionel behandlingsform, som vil virke lige så godt. Vi undersøger de forskellige muligheder og giver dig vores professionelle anbefaling.

Er det implantat, det ender med, vil én af vores to kæbekirurger bruge den seneste teknologi til at røntgenscanne og digitalt planlægge indgrebet. Vi bruger udelukkende de bedste komponenter, så du får den mest optimale behandling. Vores kirurger er specialuddannede i kæbekirurgi og fjerner også komplicerede visdomstænder.

Det er videnskabeligt bevist, at implantater ikke bare kan vokse fast som de andre tænder, men fungere i mange år frem. Behandlingen er ny, og der bliver løbende lavet flere undersøgelser og opdaget nye ting, som gavner tandlægevidenskaben. Vi holder os naturligvis opdaterede på det hele.

Du er altså i trygge hænder, når du vælger at få tandimplantat hos tandlægerne Gammel Strand. Vi er specialtandlæger i Region Hovedstaden med fremragende medarbejdere, som har vores patenters velbefindende i første række.

Tandimplantat - Tandlægerne Gammel Strand - Group 22 - Tandimplantat
Tandimplantat - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Tandimplantat

Nyeste teknologi

Tandimplantat - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Tandimplantat

Velludannede behandlere

Tandimplantat - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Tandimplantat

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag