dental prosthesis

Implantat

Når der mangler tænder, og der findes nok knogle, kan der indsættes implantater. Dette forudsættes, at der ikke er en alternativ, konventionel behandling, som er lige så tilfredsstillende – og måske billigere.

Lykkes implantatbehandling?

Det er videnskabeligt dokumenteret, at implantater kan vokse fast og fungere i mangeår. Implantat behandling er imidlertid så ny, at holdbarheden i en del kliniske situationer ikke er kendt, men de nyeste undersøgelser viser, at et implantat sandsynligvis holder ligeså længe som kroner eller broer. Man ved, at rygere mister oftere implantater end ikke rygere, og det er sandsynligt, at knogleskørhed er en ugunstig forudsætning for vellykket implantatbehandling. Når implantater er helet ind i kæben og fungerer efter hensigten, skal de kontrolleres hos tandlægen med passende mellemrum.

Vad gør vi?

Vi benytter den seneste teknologi med CBCT røntgen, digital planlægning og guided kirurgi. Vi går aldrig på kompromis med de komponenter vi bruger. Vi vælger altid det, som vil være mest optimalt for din behandling.