For Tandlæger

Tandlægerne Gammel Strand

Kære kollega

Gammel Strand har gennemgået lidt af en forandring i det sidste år. Vi har investeret i den seneste behandlingsteknologi, og vi har fået nye behandlere på klinikken, hvilket gør det muligt at modtage henvisninger for de fleste behandlingstyper.

Brug henvisningsformularen for at sende din henvisning til os.

Tandsamarbejde - Tandlægerne Gammel Strand - Group 201 - For Tandlæger

Tandlægerne Gammel Strand

Hvad gør vi?

Bl.a kan vi tilbyde endodontisk behandling med mikroskop, og i enkelte tilfælde med PIPS. Al behandling foregår med ISO standardliseret maskinelt system, og ifølge anbefalingerne fra Nordiske tandlægeskoler. Kontakt os for information om behandlingsgangen. Vi modtager henvisninger for ortodontiske behandlinger samt Invisalign behandlinger. Komplekse protetiske behandlinger udføres af Specialtandlæge Kaveh Golestani og Priscila Corraini, der sammen med teamet, kan dække alt fra bidfunktion til kosmetik, og rent tandtekniske problemstillinger.

Implantat behandlinger udføres af vores kompetente kæbekirurger. Det er dig som henviser, der afgør, hvor meget der skal laves.
Vores kæbekirurger har megen erfaring med rodspidsamputationer og andre former af kæbekirurgi.

Du er velkommen til at henvise komplekse PA patienter. Vi udfører PA kirurgi, regenerativ kirugi, og har gode opfølgningsmuligheder ved vores tandplejer. Vi har Priscila Corraini som er specialist i parodontologi. I samarbejde med vores dygtige tandplejer behandler de PA-problemer.

Nyt er også at vi nu kan modtage henvisninger for røntgenoptagelser. Vi kan lave del- eller hel OPG og CBCT optagelser.

Brug henvisningsformularen for at sende din henvisning til os.

Tandsamarbejde - Tandlægerne Gammel Strand - Component 3 – 1 - For Tandlæger

Henvisning


Kontakt os i dag