dental prosthesis

Kære kollega

Gammel Strand har gennemgået lidt af en forandring i det sidste år. Vi har investeret i den seneste behandlingsteknologi, og vi har fået nye behandlere på klinikken, hvilket gør det muligt at modtage henvisninger for de fleste behandlingstyper.

Brug henvisningsformularen for at sende din henvisning til os.

KLIK HER
Vores behandlinger

Implantat
Implantat

Tandregulering
Tandregulering

Paradontose
Paradontose

Rodspidsamputation
Rodspidsamputation

Røntgenoptagelser
Røntgenoptagelser

Øvrig
Øvrig kirurgi

Hvad gør vi?

Bl.a kan vi tilbyde endodontisk behandling med mikroskop, og i enkelte tilfælde med PIPS. Al behandling foregår med ISO standardliseret maskinelt system, og ifølge anbefalingerne fra Nordiske tandlægeskoler. Kontakt os for information om behandlingsgangen

Vi modtager henvisninger for ortodontiske behandlinger samt Invisalign behandlinger. Komplekse protetiske behandlinger udføres af Tandlæge Kaveh Golestani og Priscila Corraini, der sammen med teamet, kan dække alt fra bidfunktion til kosmetik, og rent tandtekniske problemstillinger.

Implantat behandlinger udføres af vores kompetente kæbekirurger. Det er dig som henviser, der afgør, hvor meget der skal laves.
Vores kæbekirurger har megen erfaring med rodspidsamputationer og andre former af kæbekirurgi.

Du er velkommen til at henvise komplekse PA patienter. Vi udfører PA kirurgi, regenerativ kirugi, og har gode opfølgningsmuligheder ved vores tandplejer. Vi har Priscila Corraini som er specialist i parodontologi. I samarbejde med vores dygtige tandplejer behandler de PA-problemer.

Nyt er også at vi nu kan modtage henvisninger for røntgenoptagelser. Vi kan lave del- eller hel OPG og CBCT optagelser.

Kontakt os

Brug henvisningsformularen her eller send en mail til os på info@justsmile.dk