Tandlæge Frederiksberg

Tandlægerne Gammel Strand – Dit valg af tandlæge Frederiksberg

En god tandlæge har meget at sige for din generelle tandhygiejne og -sundhed, og tandlægerne Gammel Strand er et oplagt valg som din tandlæge ¨på Frederiksberg.

Hos os finder du et specialiseret team og et højt fokus på den enkelte kundes velbefindende og tandlægehistorik, så du kan få den bedste behandling hver gang.

Vi bestræber os på at opnå den højest mulige kvalitet og ønsker altid at sende vores patienter herfra med et smil, både de og vi kan være stolte af. Fra det sundhedsrelaterede til det kosmetiske, vi hjælper med det hele.

Alsidige tandlæger med speciale

I tandlægeklinikken Gammel Strand vil du finde et specialiseret og dygtigt team, der med jævne mellemrum sendes på kurser og efteruddannelse. Tandlægevidenskaben udvikler sig konstant, og derfor må vi gøre det samme.

Hos os kan du få en række forskellige behandlinger. Vi diagnosticerer og behandler blandt andet parodontose og kan udføre røntgenoptagelser, men klarer også kosmetiske indgreb som tandregulering og tandblegning.

Vi er en alsidig tandlægeklinik, som er specialiseret og certificeret i forskellige teknikker, heriblandt Invisalign, som hjælper dig med at justere dine tænder og håndtere moderate bideproblemer. Du kan høre mere om vores behandlingsmuligheder og råd til dig ved at bestille tid til en konsultation.

De dygtige medarbejdere hos tandlægerne Gammel Strand tager imod hver enkelte patient i øjenhøjde og hjælper med at finde roden til problemet. Kosmetiske eller sundhedsmæssige udfordringer bliver løst på den måde, der passer bedst til dine forudsætninger og enkelte situation.

For os er det vigtigt at kunne yde den højeste kvalitet og bedste service, og derfor investerer vi både i vores medarbejdere og tekniske udstyr. Den nyeste teknologi assisterer vores dygtige tandlæger og kirurger, så du er i trygge hænder og kan forvente det flottest mulige resultat, uanset hvad du skal have foretaget.

Tandlæge Frederiksberg - Tandlægerne Gammel Strand - Group 261 - Tandlæge Frederiksberg
Tandlæge Frederiksberg - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Tandlæge Frederiksberg

Nyeste teknologi

Tandlæge Frederiksberg - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Tandlæge Frederiksberg

Velludannede behandlere

Tandlæge Frederiksberg - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Tandlæge Frederiksberg

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag