Personale

Personale

Vores behandlere vil gøre alt for, at du skal føle dig velkommen. Vi har som mål altid at levere det bedste! Vi tager udgangspunkt i hver enkelt patient, og laver individualiserede behandlingsplaner, baseret på erfaring og viden. Der sker meget indenfor vores fag, så vi sørger altid for at holde os opdaterede, og tager tit på kurser & ekstra uddannelser, for at kunne tilbyde de bedste behandlinger. Således at vi altid er på forkant og opdaterede om den nyeste viden. Vi har ikke som mål at være den billigste klinik, men at være en af de bedste, og vi giver ikke afkald på kvaliteten!

Vores behandlere du møder på klinikker er: 

Tandlæge og specialtandlæge

Kaveh Golestani
Kaveh er uddannet fra Malmø Tandlægehøjskole i 2006 og har desuden en uddannelse som tandtekniker.Han har en diplomuddannelse i implantologi og protetik. Kaveh er videreuddannet i ortodonti og certificeret i Invisalign (computerbaseret ”usynlig” tandregulering).Kaveh har gennemgået mange kurser og efteruddannelser indenfor protetik,alm. odontologi og tandregulering. Han lægger stor vægt på at være opdateret og forbedre sin viden.Kaveh har de seneste år arbejdet på en stor specialklinik i England, og inden da nogle år i Sverige.Han er medlem at Danish Society of Implantology, British Society of prosthodontics og ITI gruppen mm.

Frederikke Langebæk-Nissen
Frederikke er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2016. Sideløbende med studierne har hun blandet andet lavet et forskningsprojekt på Tand-mund-kæbekirurgisk klinik, Rigshospitalet.  
Efter endte studier arbejdede Frederikke i offentlig regi, som tandlæge i det Grønlandske sundhedsvæsen, og har sidenhen arbejdet på privat klinik i København.

Frederikke går op i at få så alsidig en viden som muligt og holder sig ajour gennem kurser og efteruddannelser.

Priscila Corraini
Priscila er uddannet fra 2002 ved Sao Paulo Universitet, Brazilian, og har en Ph,D grad i Parodontologi fra Aarhus Universitet i 2014.
Hun er også specialist i protetik, og klinisk underviser i Oral Rehabilitering ved Københavns Universitet siden jan.2021.
Priscila har mange års erfaring fra privat praksis i Brasilien, Aarhus, og erfaring fra børn- og unge-tandpleje i Vejle.

Iman Azarmehr
Specialtandlæge i Mund- og kæbekirurgi

Even Nisja
Specialtandlæge i Mund- og kæbekirurgi

Tandplejer

Mette Stenild

Mette Stenild er uddannet tandplejer i København på SKT i 1995. Mette har arbejdet på klinikken sidenoktober 2015. Hun laver undersøgelser og parodontose behandlinger.
Mette har specialiseret sig indenfor brugen af laser i forbindelse med parodontose.
Hun har afsluttet først del af ESOLA´s lasercertificering uddannelse.

Klinikassistenter

Jane
Mette
Bettina

Økonomi og administration

Mette

Anja