Personale

Personale

Vores behandlere vil gøre alt for, at du skal føle dig velkommen. Vi har som mål altid at levere det bedste! Vi tager udgangspunkt i hver enkelt patient, og laver individualiserede behandlingsplaner, baseret på erfaring og viden. Der sker meget indenfor vores fag, så vi sørger altid for at holde os opdaterede, og tager tit på kurser & ekstra uddannelser, for at kunne tilbyde de bedste behandlinger. Således at vi altid er på forkant og opdaterede om den nyeste viden. Vi har ikke som mål at være den billigste klinik, men at være en af de bedste, og vi giver ikke afkald på kvaliteten!

Vores behandlere du møder på klinikker er:

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Group 30 - Personale

Tandlæge og specialtandlæge

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Kaveh scaled - Personale

Kaveh Golestani

Kaveh er uddannet fra Malmø i 2006 og har desuden en uddannelse som tandtekniker. Han har en diplomuddannelse i implantologi og protetik. Kaveh er videreuddannet i ortodonti og certificeret i Invisalign (computerbaseret ”usynlig” tandregulering). Kaveh har gennemgået mange kurser og efteruddannelser indenfor protetik, alm. odontologi og tandregulering.

Han lægger stor vægt på at være opdateret og forbedre sin viden og er også foredragsholder indenfor protetik og digitale metoder. Kaveh har arbejdet på en stor specialklinik i England, og inden da nogle år i Sverige. Han har været ejer i Tandlægerne Gammel Strand siden 2012. Han er medlem at Danish Society of Implantology, British Society of prosthodontics, SSPD, EAO og ITI gruppen mm.

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Frederikke scaled - Personale

Frederikke Langebæk-Nissen

Frederikke er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2016. Sideløbende med studierne har hun blandt andet lavet et forskningsprojekt på Tand-mund-kæbekirurgisk klinik, Rigshospitalet.
Efter endte studier arbejdede Frederikke i offentlig regi, som tandlæge i det Grønlandske sundhedsvæsen, og har sidenhen arbejdet på privat klinik i København.

Frederikke går op i at få så alsidig en viden som muligt og holder sig ajour gennem kurser og efteruddannelser.

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Even2 scaled - Personale

Even Nisja

Even Nisja blev uddannet tandlæge på Tandlægehøjskolen i Malmø i 2002, hvorefter han opnåede 4 års erfaring som tandlæge bl.a. i det norske militær, og i både den offentlige og private sektor i Sverige.

Han trænede sit speciale på Sunderby Hospital, Luleå og Södersjukhuset, Stockholm i Sverige fra 2006-2010, med efterfølgende godkendt speciale i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi.

Fra 2010-2015 arbejdede Even som overtandlæge på afdelingen for orale og maxillofaciale sygdomme på Sunderby Hospital i Luleå, Sverige.

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Priscila2 scaled - Personale

Priscila Corraini

Priscila er udannet tandlæge fra Sao Paulo Universitet i 2002. Hun erspecialtandlæge i Protetik (2006) og Paradontologi (2011) fra Sao Paulo Universitet, Brasilien. Priscila har ca. 20 års erfaring i privat praksis og er begyndt at arbejde i Danmark i forbindelse med sin Ph.D grad i Paradontologi ved Aarhus Universitet i 2011. Hun har en bred klinisk erfaring, særligt med behandling af paradentose og i rehabilitering af patienter med slid eller delvist mangel af tandsættet.

Priscila modtager henvisninger indenfor Parodontologi.. Desuden har hun undervist tandlægestuderende siden 2008, bl.a. som Afdellingstandlæge i Paradontologi ved Aahus Universitet og som Klinisk Lærer i Kronebehandling ved Købehavns Universitet. Hun er medlem af den European Federation af Periodontology.

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Iman scaled - Personale

Iman Azarmehr

Iman er uddannet tandlæge 2010 fra Gøteborgs Universitet, Sverige og senere specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi fra Odense Universitetshospital og Sydvestjysksygehus, Danmark. Har har erfaring fra multiple sygehus i Sverige, Danmark samt besøgt forskellige Sygehus i og udenfor Europa. Iman arbejder til daglig med bland andet med kirurgisk korrektion af bideafvigelser, kæbeledslidelser samt ansigtstraume.

Hos Tandlægerne Gammelstrand foretager han kirurgisk fjernelse af visdomstænder, knoglegenopbygninger, implantat- og rodspidsamputationer. Han prioriterer udvikling og er nysgerrig for ny viden. Som patient kan være tryg med at Iman kun accepterer det bedste for sine patienter.

personale - Tandlægerne Gammel Strand - daniel e1689315610637 - Personale

Daniel Jönsson

Daniel blev uddannet i Malmø 2003 og blev specialtandlæge i Parodontologi i 2014. Han har også PhD grad fra 2007 og lavede Postdoc i Columbia University (New York) 2009-2010.

Han er nu assisterende professor i internmedicinsk forskning og Parodontologi ved Lunds Universitet og Folktandvården.Daniel har lang erfaring af implantatbehandlinger og knogleaugmenatuioner.Han holder regelmæssigt foredrag rundt om i verden.

Tandplejer

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Mette Stenild scaled - Personale

Mette Stenild

Mette Stenild er uddannet tandplejer i København på SKT i 1995. Mette har arbejdet på klinikken siden oktober 2015. Hun laver undersøgelser og parodontose behandlinger.
Mette har specialiseret sig indenfor brugen af laser i forbindelse med parodontose.
Hun har afsluttet første del af ESOLA´s lasercertificering uddannelse.

Klinisk tandtekniker

personale - Tandlægerne Gammel Strand - index removebg preview - Personale

Morten Ryde Holm-Hansen

Morten er uddannet klinisk tandtekniker fra Aarhus Universitet i 2007, med baggrund som laboratorie tandtekniker fra Panum i København. Til dagligt er han at finde på klinikken Gebisset.

Du kan besøge hans hjemmeside på gebisset.dk

Klinikassistenter

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Jane scaled - Personale

Jane

Klinikassistent

personale - Tandlægerne Gammel Strand - DSC 4531 removebg preview - Personale

Bettina

Klinikassistent

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Mette S├╕lvsteen2 scaled - Personale

Mette

Klinikassistent, koordinator for kirurgi

Økonomi og administration

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Mette V2 scaled - Personale

Mette

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Group 29 1 removebg preview - Personale

Anja

Rengøring

personale - Tandlægerne Gammel Strand - Rashida scaled - Personale

Rashida

Kontakt os i dag