Om os

Moderne tandlæge med fokus på fremragende behandling og den individuelle behandlingsperson

Vi er en moderne klinik med faglig og omsorgsfuld behandling i højsædet, som sikre dig den rette behandling. Vi er et kompetent team med erfaring, da vi har drevet klinikken siden 1989. Vi er inde på den tredje generation tandlæge.

Klinikkens mål har og vil altid være, at levere det bedste. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte patient, og laver en individuel behandlingsplan, baseret på patienten, viden og erfaring. Vi ønsker altid at være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde de bedste behandlinger. Vi er idag en af de mest digitale klinikker i Danmark og arbejder også med udviklingen af fremtidens tandpleje. Vi forsøger løbende at holde os opdateret, og tager ofte på kurser, afholder kurser samt deltager i div. ekstra uddannelser. Vi har til mål at være den bedste klinik indenfor behandling/service og materiale, og vi giver ikke afkald på kvaliteten.

Vi modtager henvisninger på de fleste behandlinger og har dermed også de fleste speciale tilknyttet klinikken. Vores behandlere har investeret meget tid i faglig udvikling så at vi kan tilbyde dig en bred og kompetent behandling.

Vores højeste prioritet er dig og dine tænder, så du kan trygt ligge dig i tandlægestolen ved os.

tandlæge - Tandlægerne Gammel Strand - Team scaled - Om os
tandlæge - Tandlægerne Gammel Strand - skylt - Om os
tandlæge - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Om os

Nyeste teknologi

tandlæge - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Om os

Velludannede behandlere

tandlæge - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Om os

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag