Kosmetiske behandlinger

Vi er en klinik med megen erfaring indenfor protetiske behandlinger med kroner, broer og facader. Det er vigtigt for os, at vores patienter er tilfredse med det endelige resultat, derfor samarbejder vi med nogle af de bedste laboratorier i Danmark og Sverige.

Vi arbejder med den seneste teknologien, med 3D-printer, digitale aftryk og digitale planlægningsverktøj. Vores behandlere har stor erfaring af større rekonstruktioner og vil gerne se på mulighederne at hjælpe dig.

Digital smile design & 3D-printning

Med digital smile design og 3D-printteknologi kan vi skabe en præcis visualisering af dit fremtidige smil. Denne teknologi gør det muligt for os at designe dit smil baseret på dine ønsker og behov. Vi samarbejder med dig i hvert trin af processen for at sikre, at resultatet er i overensstemmelse med dine forventninger.

Tandregulering og bidhævning

I et slidt eller nedbrudt tandset kan det være en mulighed at lave en bidhævning, for at kunne genskabe tyggefunktion. Her arbejder vi også digitalt og vurderer dine muligheder udefra videnskabelige parametrer.

Det bedste laboratorium og den nyeste teknologi

Hos Tandlægerne Gammel Strand arbejder vi tæt sammen med det bedste laboratorium og bruger den seneste teknologi for at tilbyde vores patienter den højeste kvalitet. Vi samarbejder med top laboratorium i Danmark og Sverige.

Kosmetiske behandlinger - Tandlægerne Gammel Strand - Component 2 – 1 - Kosmetiske behandlinger
Kosmetiske behandlinger - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Kosmetiske behandlinger

Nyeste teknologi

Kosmetiske behandlinger - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Kosmetiske behandlinger

Velludannede behandlere

Kosmetiske behandlinger - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Kosmetiske behandlinger

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag