Tandregulering København

Tandlægerne Gammel Strand: Tandregulering København

Hos Tandlægerne Gammel Strand får du tandregulering med teknikken Invisalign, som vi er certificerede i. Invisalign er aftagelige skinner, som er næsten helt usynlige, og som bliver produceret med nogle af de mest højteknologiske computerprogrammer på markedet. Når først du har vænnet dig til skinnen, vil du slet ikke bemærke den, og for andre er den slet ikke til at spotte.

Det er en simpel teknik, som har vist sig meget effektiv, og som giver dig den mindre kosmetiske regulering, du søger. Behandlingen kan desuden også hjælpe mod de mere moderate bideproblemer.

Vores forløb med tandregulering

Tandregulering af forskellige niveauer kræver forskellige tilgange, og vi tager imod hver eneste patient som den unikke sag, de er. Invisalign virker for de fleste, men ikke for alle, og vi griber din situation an, som der er behov for.

Tandlægerne Gammel Strand består af et specialiseret og dygtigt team, som udfører tandregulering København på næsten daglig basis. Tandregulering er én af de mest almindelige procedurer, som typisk er helt smertefri, men til gengæld foregår over en længere periode.

Vi ser på din tandhistorik og finder ud af, hvordan den bedste fremgangsmåde vil være. Du skal ikke døje med unødvendige indgreb eller behandlinger, og vi godtager gerne en simpel løsning, hvis det er den mest effektive.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have reguleret din tænder. Du behøver ikke have en henvisning fra egen læge, for at få udført tandregulering. Du skal bare booke en konsultation hos tandlægerne Gammel Strand, så vi sammen kan snakke om dine behandlingsmuligheder. Vi hjælper dig, uanset om min motivation er sundhedsrelateret eller kosmetisk.

Alle fortjener et smil, de kan være stolte over. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at få det frem, så alle kan se det.

Tandregulering København - Tandlægerne Gammel Strand - Group 24 - Tandregulering København
Tandregulering København - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Tandregulering København

Nyeste teknologi

Tandregulering København - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Tandregulering København

Velludannede behandlere

Tandregulering København - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Tandregulering København

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag