Tandblegning i København

Tandblegning i København hos Tandlægerne Gammel Strand

Der er intet flottere end et sundt, velplejet og hvidt smil. Men i dag findes der mange ting, der kan misfarve dine tænder. Blandt andet er kaffe, cola og rygning nogle af de store syndere. Hvis du har fået misfarvet tænder, skal du dog ikke fortvivle. Du kan nemlig rette op på det med en tandblegning i København hos Tandlægerne Gammel Strand.

Hvad er tandblegning?

Tandblegning er en populær kosmetisk procedure, der sigter mod at lysne farven på dine tænder ved hjælp af kemiske midler. Ved en tandblegning påføres der en blegeløsning på dine tænders overflade, der fjerner pletter og misfarvninger forårsaget af mad, drikkevarer eller rygning.

Resultatet er et mere strålende smil og ofte øget selvtillid som følge heraf. Tandblegning kan udføres hos tandlægen eller med hjemmeblegningskits. Det er vigtigt at følge instruktionerne omhyggeligt og undgå overblegning, da dette kan skade tandemaljen.

Sådan foregår en tandblegning i København hos Tandlægerne Gammel Strand


Hvis du gerne vil have bleget dine tænder hos Tandlægerne Gammel Strand, starter processen med en konsultation, hvor en af vores behandlere vurderer, om dine tænder er egnet til en blegning. Hvis det er tilfældet, vil selve behandlingen blive udført med Zoom. Denne form for behandling kan både udføres på klinikken og derhjemme.

Hos Tandlægerne Gammel Strand udfører vi en professionel tandblegning, der ikke skader dine tænder. Det er din garanti for en sikker og forudsigelig blegning. Hvis du vælger at få tænderne bleget derhjemme, vil der blive lavet en skinne til dig, som du selv kan bruge derhjemme. Skinnen bliver naturligvis speciallavet, så den passer til lige netop dig.

Hvis du vælger en hjemmeblegning, vil du blive instrueret og rådgivet grundigt på klinikken, så du ikke har nogle tvivl om processen. Skulle du alligevel blive i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Tandblegning København - Tandlægerne Gammel Strand - Group 27 - Tandblegning København
Tandblegning København - Tandlægerne Gammel Strand - dentist robot 2 - Tandblegning København

Nyeste teknologi

Tandblegning København - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth good - Tandblegning København

Velludannede behandlere

Tandblegning København - Tandlægerne Gammel Strand - dentistry tooth 2 - Tandblegning København

Omsorg, kvalitet, service

Kontakt os i dag