Kosmetiske behandlinger

Vi er et team med stor erfaring indenfor protetiske behandlinger med kroner, broer og facader. Sammen med nogle af Europas bedste laboratorier arbejder vi for at du som kunde skal få det smil du ønsker. Vi ved at det i nogle tilfælde ikke går at tilmødesgå ønsker men vi gør alt for at komme så tæt på som muligt. Derfor arbejder vi bl.a. med et af Danmarks bedste laboratorier, Flügge Dental – hvor du som patient har mulighed for at gå over og få dine kroner malede og korrigeret imens du venter, alt for at får et så pænt resultat som muligt. Når det gælder viden indenfor protetik og implantologi mener vi at vi er uddannet på et meget højt niveu:

Jan Bjerg Andersen har lang erfaring som underviser på tandlægeskolen i København og arbejder stadigvæk på specialklinikken.

Kaveh Golestani er en af få, måske den eneste, i Danmark der har en uddannelse som tandtekniker og tandlæge, noget som gør at vores behandlinger får en ekstra edge. Han har desuden diplomuddannelse i implantologi og protetik.

Mats Christiansen har diplomuddannelser i oral kirurgi, implantatkirurgi og implantatprotetik samt en mængd certifikat indenfor rekonstruktive behandlinger. Mats har tidligere undervist og arbejdet på specialafdellingerne for bidfunktion og protetik på Malmø Tandlægeskole.

Alle tre er aktive forelæsere og underviser tandlæger rundt om i verden, og de er alle medlemmer i flere organisationer.

Læs mere på tandlægeforeningens hjemmeside.