Info for Tandlæge

Kære kollega.

Gammel Strand har gennemgået lidt af en forandring i det sidste år. Vi har investeret i den seneste behandlingsteknologi, og vi har fået nye behandlere til klinikken, hvilket gør det muligt at modtage henvisninger for de fleste  behandlingstyper.

Bland andet kan vi tilbyde endodontisk behandling med mikroskop, og i enkelte tilfælde med PIPS – al behandling foregår med ISO standardliseret maskinelt system, samt ifølge anbefalingerne fra Nordiske tandlægeskoler. Kontakt os for information om behandlingsgangen.

Vi modtager henvisninger for orthodontiske behandlinger samt Invisalign behandlinger. Behandlingerne udføres af Specialtandlæge Anders Niklason og af Tandlæge Kaveh Golestani.
Komplekse protetiske behandlinger udføres af Tandlæge Jan Bjerg Andersen, der sammen med teamet, kan dække alt fra bidfunktion til kosmetik, og rent tandtekniske problemstillinger.

Implantat behandlinger udføres af Tandlæge Mats Christiansen, og det er I som henvisere der afgør, hvor meget der skal laves.

I er også velkomne til at henvise komplekse PA patienter. Vi udfører PA kirurgi, regenerativ kirugi, og har gode opfølgningsmuligheder ved vores to tandplejere.

 

mdl Henvisning Gammel Strand