Tandlægerne Gammel Strand

Behandlinger

Vores højeste prioritet er omsorgen for dig og dine tænder, derfor sikre vi os at du modtager en faglig kompetent og individuel behandling. Vi gør meget ud af at finde den bedste behandling i samarbejde med dig, så du er med i processen hele vejen igennem. 

Vi foretager eftersyn, tandrensning, tandfyldninger, tandregulering og forskellige operationer. Desuden forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler.

Se her alle vores

Behandlinger

Vi foretager eftersyn, tandrensning, tandfyldninger, tandregulering og forskellige operationer. Desuden forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler.

Implantat

Når der mangler tænder, og der findes nok knogle, kan der indsættes implantater.

Invisalign og tandregulering

Vi udfører tandregulering.

Parodontose

Parodontose er en betændelse i tandkødet, som angriber den knogle tænderne sidder fast i.

Laser

Det specielle laserlys overføres i koncentreret form til det væv, man ønsker at behandle.

Kosmetiske behandlinger

Vi har erfaring indenfor protetiske behandlinger med kroner, broer etc.

Tandblegning

Vi udfører tandblegning med Zoom. Dette kan udføres på klinikken eller som hjemmeblegning.

Røntgenoptagelser

I forbindelse med et eftersyn vurderer din behandler om der er behov for et sæt oversigtsrøntgen.

Implantat

Når der mangler tænder, og der findes nok knogle, kan der indsættes implantater. Dette forudsættes, at der ikke er en alternativ, konventionel behandling, som er lige så tilfredsstillende – og måske billigere.

Hvad gør vi?

Vi benytter den seneste teknologi med CBCT røntgen, digital planlægning og guided kirurgi. Vi går aldrig på kompromis med de komponenter vi bruger. Vi vælger altid det, som vil være mest optimalt for din behandling.

Lykkes implantatbehandling?

Det er videnskabeligt dokumenteret, at implantater kan vokse fast og fungere i mange år. Implantat behandling er imidlertid så ny, at holdbarheden i en del kliniske situationer ikke er kendt, men de nyeste undersøgelser viser, at et implantat sandsynligvis holder ligeså længe som kroner eller broer. Man ved, at rygere mister oftere implantater end ikke rygere, og det er sandsynligt, at knogleskørhed er en ugunstig forudsætning for vellykket implantatbehandling. Når implantatet er helet ind i kæben og fungerer efter hensigten, skal de kontrolleres hos tandlægen med passende mellemrum.

Invisalign og tandregulering

Vi udfører tandregulering. Vi bruger primært Invisalign. teknikken, som Tandlæge Kaveh Golestani er certificeret i.
Invisalign er “usynlige” aftagelige skinner, der bliver fremstillet ved hjælp af højteknologiske computerprogrammer. Behandlingen med Invisalign er egnet til mindre kosmetiske problemer, men også moderate bidproblemer.

Book konsultation. Du kan bestille en tid til en konsultation for at høre om behandlingsmulighderne.

Parodontose

Parodontose er en betændelse i tandkødet, som angriber den knogle tænderne sidder fast i.

Omkring 70% af befolkningen i Danmark har parodontose, hvoraf ca. 10% mister deres tænder, hvis de ikke modtager den rette behandling i tide. Man mærker sjældent noget til sygdommen i dens tidlige stadier, så derfor er det utroligt vigtigt, at få undersøgt sit tandkød regelmæssigt af en tandlæge eller tandplejer, så sygdommen kan opdages i tide.

Betændelsen i tandkødet kommer pga. bakterier og tandsten. Men er påvirket af mange andre faktorer, som eks. arvelighed, immunforsvar, bakteriesammensætningen i munden og rygevaner. Desuden ved vi i dag, at der er en sammenhæng mellem diabetes og parodontose, samt hjerte-kar sygdomme og parodontose.

Her på klinikken bruger vi de nyeste metoder til at bekæmpe parodontosen.

Vi supplerer ofte rensning af tænderne med laser, som er i stand til at sterilisere indersiden af tandkødet og tandens overflade, for dermed at øge effekten af den almindelige parodontose behandling.

Laser

En laser arbejder med lys. Det specielle laserlys overføres i koncentreret form til det væv, man ønsker at behandle. Den frembragte energi sørger for en skånsom behandling af vævet.

Samtidig virker laserstrålen steriliserende på skadelige bakterier.

Betændelsestilstande bliver reduceret med et hurtigere og mere sikkert helingsforløb til følge.

Laser er blevet brugt som behandlingsmetode eller som komplement i mange år, på danske og udenlandske hospitaler. I bl.a. USA og Schweiz  har laser-teknikken i mange år været brugt til tandbehandling, og med stor succes. Det er selvfølgelig meget vigtigt med videreuddannelse inden man bruger en laser, og derfor har vores tandlæger været på utallige kurser og uddannelser i henholdsvis Italien og Schweiz. Vi bruger laser fra kirurgi til caries, og som komplement til parodontosebehandling. Det er ikke altid vi mener at laser er den bedste behandling, så vi informerer altid om hvornår det er bedst at bruge laser.

Kosmetiske behandlinger

Vi er en klinik med megen erfaring indenfor protetiske behandlinger med kroner, broer og facader. Det er vigtigt for os, at vores patienter er tilfredse med det endelige resultat, derfor samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste laboratorier.

Tandblegning

Vi udfører tandblegning med Zoom. Dette kan udføres på klinikken eller som hjemmeblegning. Din behandler vurderer, om dine tænder er velegnet til blegning.

Vi udfører tandblegningen professionelt, uden at tænderne påføres skader. På denne måde bliver blegningen sikker og forudsigelig.
Alternativt til klinik-blegning kan der tilpasses en special lavet skinne og blegningen kan udføres derhjemme. Vælger du hjemmeblegningen, får du selvfølgelig instrukser og rådgivning hos os på klinikken, så du ikke er i tvivl om fremgangsmåden.

Røntgenoptagelser

I forbindelse med et eftersyn vurderer din behandler om der er behov for et sæt oversigtsrøntgen-billeder. Vores moderne digital røntgen giver en lavere stråledosis.

Ud over almindelige røngenoptagelser, har vi mulighed for andre typer: Panorama-røntgen eller CBCT (3D-røntgen).

Cone Beam computer-tomografi (CBCT) er en avanceret 3-d-røntgenmetode. Ved nogle tilfælde har vi brug for yderligere information, som almindelige røntgenbilleder ikke kan give. I disse tilfælde kan CBCT være til stor hjælp for behandlingsplanlægningen eller behandlingen.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag 08.00-15.30
Tirsdag 08.00-15.00
Onsdag 08.00-16.30
Torsdag 08.00-15.00
Fredag 08.00-12.30

Gammelstrand 52, Mezz
1202 København K
Tlf. 3313 4213